Вашата дневна агенда
Направете комбуха дома Направете комбуха дома
Сигурно сте слушнале за комбуха,магичниот напиток кој е многу лековит. Истиот можете да гонаправите дома со оваа тегла за ферментација. Комбухата е всушност сладок... Направете комбуха дома

Сигурно сте слушнале за комбуха,магичниот напиток кој е многу лековит. Истиот можете да гонаправите дома со оваа тегла за ферментација. Комбухата е всушност сладок чај со ферментирана комбуха култура или габа. За 59$ ќе го добиете целиот комплет кој содржи и книга со инструкции и рецепи. Исплатлива инвестиција со оглед на малопродажната цена на комбухата.

Агенда

Нема коменари.

Оставете коментар први.

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *