Вашата дневна агенда
Носете си прочистувач навоздух со вас Носете си прочистувач навоздух со вас
Оваа одлична мала кутија го елиминира секој вид на непријатен мирис. Не бара оддржување или промена на филтри. Го носите со вас и го... Носете си прочистувач навоздух со вас

Оваа одлична мала кутија го елиминира секој вид на непријатен мирис. Не бара оддржување или промена на филтри. Го носите со вас и го уклучувате кога е потребно – се користи за канти за отпадоци, шкафче за чевли, канта за пелени, и секаде каде што има непријатен мирис. Ја користи истата технологија со која НАСА го прочистува воздухот во своите станици. Ќе ве чини само 39$.

Агенда

Нема коменари.

Оставете коментар први.

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *