Агенда.мк агреагтор лого

Контакт – Агенда.мк

Контакт – Вашата дневна интернет Агенда ги содржи сите дневни вести и интересни написи кои може да ги најдете на македонскиот веб простор. Агенда.мк исто така содржи и интересни содржини од www. На вашата дневна Агенда имате на располагање и препораки за книги, филмови, музика, серии од бројни портали. И секако, не си заминувајте без да ги прочитате најдобрите совети за поквалитетен живот. Добредојдовте на Агенда!

Доколку ви се допаѓа Агенда.мк, сакате да не пофалите, да дадете сугестии, да предложите веб страна за агрегаторот.

Ви благодариме.

контакт

  Агенда.мк ги користи следниве портали како извори за своите вести и од истите прикажува само краток извадок и линк до страната и вестта:

  Деца.мк; Маркетинг365 Факултети Црно-бело; Женски магазин; Офф.нет; Фрајдеј; Фемина; Хитпортал; Попара; Репортер; Улица; Идивиди; Хаштаг; Убавина и здравје; Вистина; Машки магазин; Фешонел; Екран; Панацеа; Нане; Таратур; ЗаЗабава;Интересно; Риборн; Среќа; Автоплус; Гол.мк; Дерби; Екипа; Топ спорт; Мои рецепти; Се за храна;

  Доколку сте сопственик на веб портал и сакате вашиот портал да се најде на Агенда.мк пишете ни. Веб порталот треба да има линк RSS feed преку кој би можеле да ги прикажеме содржините.

  Доколку не сте спственик на портал, но сакате да предложите портал, пишете ни.

  Доколку сте сопственик на портал кој е наведен погоре, а од некои причини не сакате вашиот портал веќе да се прикажува на Агенда.мк, пишете ни.