Агенда.мк  агреагтор лого

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Порталот Агенда.мк e агрегатор на збавни содржини од прецизно избрани портали во Македонија и постои од 2016 година. Тој работи на принцип Feed-to-Post каде се уредуваат параметрите за фидот за секој веб портал. Тие се уредуваат во однос на колку содржини да повлекува, на кој временски интервал, дали да содржи мултимедијални фајлови и слично. Потоа преку автоматизирам процес содржините секојдневно се прикажуваат на порталот. Може да се рече дека освен овие почетни поставки, порталот е самоодржлив.  Во моментов го гледате неговиот трет ребрендиран веб дизајн. За порталот Агенда.мк  се изработени до сега 3 (три) различни верзии по дизајн и содржина  за различни потреби на клиенти. Од нив едната е контент агрегатор за вести од домашни и странски портали, контент агрегатор за забавни содржини како и веб сајт за авторски текстови.

Ние сме:

Ние сме iDesign, уникатно виртуелно студио од талентирани програмери и дизајнери за дигитални содржини кои можат да го зацврстат твојот личен или корпоративен бренд. Нашите веб страни се results oriented и имаат цел да привлечат, информираат и постигнат резултати.

Изработуваме:

Секаков вид на блогови, корпорациски статични и динамични веб страни, комерцијални и некомерцијални со неограничени можности за изглед и функционалности. Изработуваме и е-продавници за еден или повеќе продавачи. Нашето портфолио содржи изработки на веб страни за домашни и странски физички и правни лица.

Условите и цените за веб дизајн, одржување и останато поврзано со ова се во зависност од комплексноста на порталот и вашите желби. Доколку се одлучите за нас можете да изберете  од наједноставен портал со модифицирани виџети и лесен начин на оддржување. Исто така, може да изберете „кастм мејд“ портал со целосна ваша техничка спецификација и изглед и специјализиран CMS. Тимот на iDesign ви стои на располагање во секое време доколку сакате да закажете консултација и да се информирате за можностите и условите или пак сакате да ви испратиме понуда, пишете ни на  на оваа адреса и ќе ви одговориме во најкраток можен рок.

веб дизајн[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]