250,00 ден

СТРАВ ОД ВАРВАРИ

Автор: Петар Андоновски
Издавачка куќа: Полица
Број на страни: 109
Година на издавање: 2019

На залиха

,
Сподели

Неколку дена по падот на Берлинскиот ѕид, додека цела Европа е во исчекување што е следно, на најјужната точка на Европа постои еден остров каде малкуте луѓе кои останале таму, живеат заборавени од сите. Нив историјата постојано ги одминува, ги одминале и лепрата и гладот, и таман кога ќе помислат дека и овој пат ќе ги одмине историјата, на островот пристигаат тројца странци. Двајца мажи и една жена. И ништо повеќе не е исто.

Questions and Answers

You are not logged in