Агенда.мк

контент агрегатор

Фото: Скопјани уживаат во кино на отворено
‘), zone_2 = $(”), zone_3 = $(”), zone_4 = $(”), zone_5 = $(”), zone_6 = $(”); if(paragraphs.length && paragraphs.length > 2 && window.matchMedia(‘(max-width: 768px)’).matches) { paragraphs.each(function( index ) { if(index === 2) { $(this).append(zone_1); } if(index === 3) { $(this).append(zone_2); } if(index === 4) { $(this).append(zone_3); } if(index ===... Читај понатаму
Ивица Коневски: Граѓаните нема да дозволат да се донесат наркозависници во Аеродром
‘), zone_2 = $(”), zone_3 = $(”), zone_4 = $(”), zone_5 = $(”), zone_6 = $(”); if(paragraphs.length && paragraphs.length > 2 && window.matchMedia(‘(max-width: 768px)’).matches) { paragraphs.each(function( index ) { if(index === 2) { $(this).append(zone_1); } if(index === 3) { $(this).append(zone_2); } if(index === 4) { $(this).append(zone_3); } if(index ===... Читај понатаму
Катица Јанева забележана во Скопје
‘), zone_2 = $(”), zone_3 = $(”), zone_4 = $(”), zone_5 = $(”), zone_6 = $(”); if(paragraphs.length && paragraphs.length > 2 && window.matchMedia(‘(max-width: 768px)’).matches) { paragraphs.each(function( index ) { if(index === 2) { $(this).append(zone_1); } if(index === 3) { $(this).append(zone_2); } if(index === 4) { $(this).append(zone_3); } if(index ===... Читај понатаму
Драга жено, ајде крени глава горе и насмевни се!
Драга жено, Застани за миг и вдиши длабоко. Смири се. Ништо нема да побегне.  Сврти се околу себе и почни да слушаш. Далку од вревата, слушни го тоа во себе. Слушни си ги отчукувањата на срцето. Дали воопшто дишеш или само земаш кратки воздишки? Земи момент за себе, затоа... Читај понатаму
Никој не разбира…
‘), zone_2 = $(”), zone_3 = $(”), zone_4 = $(”), zone_5 = $(”), zone_6 = $(”); if(paragraphs.length && paragraphs.length > 2 && window.matchMedia(‘(max-width: 768px)’).matches) { paragraphs.each(function( index ) { if(index === 2) { $(this).append(zone_1); } if(index === 3) { $(this).append(zone_2); } if(index === 4) { $(this).append(zone_3); } if(index ===... Читај понатаму
Повторно се заљубив во тебе…
Во еден квиз на телевизија, мажот не го знаеше одговорот на прашањето, па напомош ја повика својата жена. Таа точно го одговори прашањето и така тој стигна до одредена сума на пари. Прво нешто што кажа беше: „Повторно се заљубив во тебе!“. Симпатично беше да се види тоа на... Читај понатаму
Што е животот?
Едно утро станувам и излегувам од куќата, на патот има дупка, не ја гледам и паѓам во неа. Следниот ден излегувам од куќата, заборавам дека има дупка на патот и повторно паѓам во неа.  Третиот ден излегувам од куќата и се трудам да се сетам дека има дупка на... Читај понатаму
Анѓушев: До крајот на 2020 година просечната плата во државата ќе биде 30.000 денари
Вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев е оптимист дека просечната плата во земјава ќе достигне до 30.000 денари до крајот на 2020 година и оти тоа ќе биде базирано на реалниот раст на економијата, а не на проекти финасирани од државата. -Просечната нето плата во државата за мај 2019... Читај понатаму
Жичарницата на Водно нема да работи
‘), zone_2 = $(”), zone_3 = $(”), zone_4 = $(”), zone_5 = $(”), zone_6 = $(”); if(paragraphs.length && paragraphs.length > 2 && window.matchMedia(‘(max-width: 768px)’).matches) { paragraphs.each(function( index ) { if(index === 2) { $(this).append(zone_1); } if(index === 3) { $(this).append(zone_2); } if(index === 4) { $(this).append(zone_3); } if(index ===... Читај понатаму
Во промет пуштени фалсификувани „петстотки“ и „илјадарки“
‘), zone_2 = $(”), zone_3 = $(”), zone_4 = $(”), zone_5 = $(”), zone_6 = $(”); if(paragraphs.length && paragraphs.length > 2 && window.matchMedia(‘(max-width: 768px)’).matches) { paragraphs.each(function( index ) { if(index === 2) { $(this).append(zone_1); } if(index === 3) { $(this).append(zone_2); } if(index === 4) { $(this).append(zone_3); } if(index ===... Читај понатаму