Агенда.мк

контент агрегатор

Политичарите сакаат да го понижат Фејсбук, ама не и да го регулираат
Предизборниот потег на Трамп од 200 милиони долари на државна сметка
Гугл њуз и се заканува на ЕУ со гасење ако биде воведен данокот на линкови
Диктаторско катче
Maшки муабети

Maшки муабети

Офф.нет ноември 20, 2018 0

Единствената причина зошто постои интернетот
Не постои нешто што може да е гума за сите сезони
Село Шишкаво, Италија
Луѓе присилно се иселуваат заради загадување на воздухот
Тројца ја контролираат светската цена на нафтата