Агенда.мк

контент агрегатор

Очигледно се мачкал и на многу други места, само мама не знаела :). Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден... Читај понатаму
Зимата помина, но ваквите моменти се паметат цел живот. Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот. Читај понатаму
Девојката прашува се понервозна и понервозна, а што мислите вие, кој е виновникот што и ја распарталил влечката? Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да... Читај понатаму
Едно од најголемите ремек дела на Кармата што сме го виделе до сега. Прецизно до милисекунда. Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го... Читај понатаму
Како повеќе никогаш повеќе да не си ја губиш желката-милениче?
Маката го натерала човекот да смисли креативно и забавно решение, за полесно да го наоѓа миленичето кое многу сака да шета низ станот. Сподели на Facebook пати видено Читај понатаму
Забегани Руси на социјалните мрежи (20 слики)
Гледајте и чудете се што сѐ може да се сретне на руските социјални мрежи! Читај понатаму
Дојдете големи момчиња, дадичка да ве бакне сите по ред
Уште едно видео кое шири позитивна енергија. Читај понатаму
Малото девојче многу го сака своето големо милениче
Позитив на денот! Читај понатаму
Таа радо би го заборавила, но колегите се снимиле, па дури ја пронашле и снимката од безбедностната камера. Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да... Читај понатаму
Предупредување: Вакво видео не се заборава цел живот! Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика. Читај понатаму